بنیانگذار جوشکاری فورجینگ سربسر میلگرد در ایران

شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد
بنیانگذار جوشکاری فورجینگ سربسر میلگرد در ایران

شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد (STS) به عنوان اولین شرکت در حوزه جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد و با بهره گیری از متخصصین با سابقه خود در زمینه های عمران , متالورژی , جوشکاری و با درایت و شناخت بررسی شده از مشکلات و معضلات موجود در صنعت ساخت و ساز مسکن از سال 1388 اقدام به فعالیت در زمینه وارد نمودن فن آوریهای نوین دنیا از جمله فرآیند فورجینگ سر به سر میلگرد با هدف بومی سازی این تکنولوژی مفید در کشور و نیز افزایش استحکام در بخش صنعت ساخت و ساز کشور نمود.
هم اکنون شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد (STS) با داشتن 27 نماینده اجرایی در سراسر کشور و برگزاری دوره ها و سمینارها و اولین کنفرانس فورجینگ در ایران توانسته است به عنوان شرکت مادر تخصصی و پیشکسوت در زمینه واردات و تولید و آموزش علمی و عملی جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد شناخته شود.

بایگانی

جوشکاری میلگردها با الکترود

پنجشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۱:۰۶ ب.ظ

جوشکاری میلگرد جوش برق الکترود گازی استیلن فرج کردن فورج فرجی فورجی فورجینگ فرجینگ

 

جوشکاری میلگردها با الکترود

یکی از فرآیندهایی که میتوان با آن دو میلگرد را به یکدیگر متصل نمود جوشکاری با قوس الکتریکی و استفاده از الکترود است. در روش جوشکاری با قوس الکتریکی به عنوان یکی از روش های متداول و پرکاربرد اتصال و جوشکاری انواع فلزلابه یکدیگر می بایست دو قطب انبر و اتصال را به دو قطعه جوش شونده وصل نمود و با اعمال آمپر مورد نیاز متناسب با ضخامت قطعه و الکترود مذاب حاصل از فرآیند ذوب را در حوضچه مذاب یا محل اتصال وارد کرد تا پس از سرد شدن مذاب و انجماد آن اتصال بین دو قطعه بوجود آید.

در استانداردهای بین المللی این فرآیند جوش دادن میلگردها با الکترود و قوس الکتریکی وجود دارد و تحت شرایط خاص و تنظیمات مشخص دستگاه جوش (در این لینک می توانید با انواع روش های جوشکاری آشنا شوید) مطابق دستورالعمل های تعیین شده توسط جوشکار ماهر و آموزش دیده قابل انجام و مجاز است.

اگرچه دستورالعمل های انجام جوشکاری میلگردها توسط الکترود و قوس الکتریکی وجود دارد ولی در اکثر مراجع و کشورها این کار به دلایل زیر ممنوع اعلام شده است.

1- نقطه ذوب الکترود با قوس الکتریکی حدود 3000 درجه سانتیگراد است و نقطه ذوب فولاد میلگرد حدود 1530درجه سانتیگراد می باشد. بنابراین این اختلاف دما میتواند عامل عدم یکپارچگی و مناسب بودن خواص مکانیکی جوش اجرا شده و کیفیت نامناسب آن باشد.

2- الکترود جوشکاری عنصر واسطه یا سوم در اتصال دو میلگرد می باشد و عدم همخانی و انتخاب صحیح هر کدام از این سه عضو می تواند کیفیت را از بین ببرد.

3- این روش دشوار و بسیار وابسته به تبحر و تخصص جوشکار می باشد و کنترل کیفیت آن سخت میباشد.

4- این نوع جوشکاری شدید به تمیزی سطح، دمای قطعه، آب و هوا دارد و نظارت و کنترل اجرای صحیح و بدون نقص آن بسیار مشکل می باشد.

بنابراین استفاده از جوشکاری با الکترود و قوس الکتریکی نمی تواند روش مناسب و مطمئنی برای اتصال دو میلگرد در کارگاه های ساختمانی باشد و صرفا جهت جوشکاری قطعات فولادی در کارخانه های مثل ساخت سازه های صنعتی و اسکلت فولادی ساختمانی مناسب می باشد.

 

 

نویسنده : مهندس امیرقاسمی 
شرکت مهندسی سازه آزمون فولاد
بنیانگذار جوشکاری فورجینگ سر به سر میلگرد در ایران

دفتر مرکزی : تهران, زعفرانیه, میدان الف , پلاک ۲۹ , واحد۱
تلفن دفتر شهرک غرب : ۸۸۵۶۵۴۳۰ – ۸۸۵۶۵۴۳۱
تلفن دفتر زعفرانیه : ۲۲۰۲۴۶۶۰ (۸خط)
فکس اینترنتی : ۴۳۸۵۰۶۳۳
۰۹۱۲-۴۴۴۳۵۹۹ مدیر فروش : مهندس امیر قاسمی
۰۹۱۰-۴۴۴۳۵۹۹ مدیر فنی و پشتیبانی : مهندس محمدرضا موسوی نیا
۰۹۱۹-۴۴۴۳۵۹۹ مدیر بازرگانی : خانم محبی
ایمیل : info@sts-weld.com
وبسایت : www.sts-weld.com

 

تذکر: کلیه حقوق مادی و معنوی متن فوق متعلق به نویسنده متن بوده و استفاده از بخش یا کل متن فوق فقط با ذکر منبع و نام نویسنده مجاز می باشد . در صورت رعایت نکردن شرط فوق مطابق قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان و قانون حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری و حقوق مرتبط موضوع از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری و شکایت می باشد.
 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۹/۰۱/۰۷
  • ۱۶۶ نمایش
  • مهندسی سازه آزمون فولاد بنیانگذار جوشکاری فورجینگ سر بسر میلگرد